DSV - hkaarsholm.dk

Bliv fisker - kampagnefilm og webspot for fiskeriskolen 2014.

Materiale fra kampagnen Bliv fisker. 

Filmen "Bliv fisker" blev lavet med henblik på sociale medier som webspot - en slags passiv rekruttering. Af denne film blev der produceret en kortere version som blev brugt til biografreklame, den mere aktive rekruttering. Udover de to film, lød opgaven også på at lave 4 plakater til reklame i jydske busser. Optagelserne tog 2 uger og inkluderede film og stillbillede optagelser både til havs og på land. 


DM - motocross for RedBull 2015.

Én dags reportage af DM i motocross for RedBull Danmark. Optagelser foregik i Sønderborg og opgaven inkluderede optagelser på highspeed 4k kamera samt en 4k drone.


Livredderpatruljen, Trygfonden Kystlivredning 2016.

Én dags repotage af TrygFonden's Livredderpatrulje og dennes arbejde på stranden. Optagelserne blev lavet på Lakolk strand, Rømø og opgaven hed en 2-3 mins reportage som beskriver patruljens arbejde gennem en dag og samtidigt viser hvad børnene oplever.


Eventfilm for Copenhagen Swim 2016.

Hvert år afholder Dansk Svømmeunion et stort åben-vand svømmestævne som tidligere hed Christiansborg rundt, nu TrygFonden Copenhagen Swim. De sidste mange år har DSV deltaget både som sponsor og med svømmere. Min opgave var at dække dagen og vise en masse glade svømmere både fra vandet, på land og i luften.


Timelapse for Living Homes 2016.

En opgave fra Living Homes, som ønskede en film der viste hvordan lys og liv var/er omkring havnefronten, foran den bygning som de er ved at opføre. Optagelserne skulle vise området gennem et døgn. Hertil brugte jeg to stillkamera som optog billeder i forskellige vinkler gennem dagen, dog med det krav at de begge stod det samme sted. Selve stedet for optagelserne var en stor byggeplads, hvorfor der kun skulle være billeder fra havnen.

Powered by SmugMug Log In